Winterprince - Prins

I detta inlägg skriver jag om historien hur jag fick Winterprince
 
WINTERPRINCE - PRINS
Jag var så glad när pappa ringde och sa att han och familjen skulle komma till Jorvik! Jag hade inte sett de på flera månader och jag saknade de så mycket. Men det jag inte visste var att de hade med sig ett extra fyrbent djur (förutom våra tre hundar). Jag var ganska chokad. Man släpar inte med sig en häst över halva jordklotet. Speciellt för en långhelg. Så jag anade att han skulle stanna. Dock pratade jag inte om det förrän dagen innan du skulle åka hem.
- "Älskling jag skulle vilja prata om en sak med dig!" Pappa ropade från köket. 
- "Vad är det?" Jag satte mig på en kökstol mittemot pappa. 
- "Jo, du vet Winterprince. Han har krånglat lite hemma och jag lyckas inte få honom att hjälpa min bror. (Det var min farbrors häst som han använde på hans bondgård då han inte velat ha några traktorer.) Jag undrar om du kan hjälpa till. Få honom att lyssna." Pappa såg änsligt på mig.
- "Visst, jag har nog några uppgifter åt honom så att han kan lyssna bättre." Jag log och tänkte lite. Bära säckar och sockar är tungt för mina andra hästar. De klarar det mycket väl men de andra är inte byggda för de sorters av aktiviteter. 
- "Toppen! Tack älskling! Du anar inte hur mycket det betyder för mig och speciellt för din farbror." Han tog fram sin telefon och gick ur köket. Jag satt där i mina tankar, försökte tänka på en bas hur jag skulle träna Prins. Jag var taggad och glad. Det skulle underlätta mycket och jag älskade att lufsa runt i skogen en kylig höstdag! Det skulle bli så kul och jag visste att han skulle bli jätteduktig och en stor hjälp till min farbror till slut! 
 
Det gick ett par månader och jag fick ett besked jag inte visste hur jag skulle ta. Min farbror hade köpt en traktor så han behövde inte Prins längre. På det sättet sä gav han Prins till mig, det var en extra häst och mycket arbete. Men jag kunde inte släppa honom. Jag älskar honom för mycket för det. Han hade blivit min prins. MIn älskade prins. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo