Midnightflower - Flowi

I detta inlägg skriver jag om historien hur jag fick Midnightflower.
 
MIDNIGHTFLOWER - FLOWI
"VENDELA! NU FÅR DU KÖPA HONOM! JAG STÅR INTE UT!" Det var James som bölade i telefonen. Han var noga med att uttrycka sig att jag var tvungen att köpa honom. Jag gjorde honom en tjänst om jag tog hand om honom i över huvudtaget. "James lugna ner dig, jag kan rida till honom men jag har varken ekonomi eller tid att köpa honom." Jag skakade på huvudet åt James. "Bara köp honom! Jag orkar inte! Han är ond!" James fortsatte böla. "James, han är inte ond! Bara busig." Jag högg till. "Kom förbi åtminstonde och se om du kan göra något!" James snörvlade till. "Okej, jag kommer så snart som möjligt. Max 45 minuter. Jag rider dit och jag måste sadla hästen och så." Jag började gå mot sadelkammaren. "Bra skynda." James la på luren. Jag hade aldrig träffat den här ponnyn tidigare och jag visste att det var någonting vi kunde göra. 
"Äntligen du är här!" James sprang fram till mig. Jag satt av och gav hästen till James. "Ta han dom hästen är du snäll. Var är ponnyn då?" Jag gav James en allvarlig blick. "I stallet, följ med." Vi gick tillsammans mot stallet. Han pratade om vad han gör för fel och varför James vill sälja honom. "Han rymmer, försvinner. Han bockar av ryttare i skogen och springer till en äng där han kan beta. Han äter som ett monster och är en skitig som en gris!" Jag skrattade till. "Okej, okej, jag ska nog se till så att han skärper sig." James fnyste. "Skärper sig, skärper sig? Du ska se till så att han går att sälja!" Jag stannade till. "Du vet att jag gör det här för att vara snäll, jag kan gå här ifrån om du vill. Så har du en ponny som aldrig kommer att bli bättre." James tystnade men fortsatte gå mot stallet. 
När jag såg ponnyn så smälte jag. Den var så söt! Åhh! Den var skitig och hade livliga ögon! Den knuffade på mig efter godis. "James, den är ju jättegullig och så snäll!" Jag tittade på James. "Han är ond" Svarade James och tittade bort. Jag skakade på huvudet åt honom. James gav mig sadel och träns. "Varsågod och rid." Han tittade på mig men stora ögon. Jag sadlade hästen och satt upp. Vi red till ett fält där vi red runt. Ponnyn bockade och stegrade. Dock kunde jag inte bli sur på honom. James kallade ponnyn för Flowi då en liten flicka hade kallat ponnyn det. Jag bestämde mig för att också kalla ponnyn för Flowi, lika bra att han hade att namn han var van vid. Vi red och red. Vi jobbade och jobbade. Ponnyn frustade och bockade. Han var trött och jag hade bestämt mig. Jag ska köpa honom. När James såg hur fin han var ville han inte riktigt släppa honom men jag övertalade honom med ett ganska frestande pris. Nu var han min och Riverfield familjen hade växt.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo