Ashwhisper - Ash

I detta inlägg skriver jag om historien hur jag fick Ashwhisper.
 
ASHWHISPER - ASH
Det var tidigt, tidigt på morgonen. Jag hade stalljour och cyklade till stallet. Cirka 70 hästar skulle få frukost. Det var jag och en annan tjej och Johanna. Men när jag cyklade på vägen så såg jag en svart häst. Han betade på en liten gräsplätt. Jag kände inte igen honom. Han såg på mig en lång stund. Jag gick närmare och närmare. Han sprang iväg. Jag gick till honom igen. Han sprang iväg igen. Jag gick till honom igen. Jag tänkte aldrig på hur sen jag skulle bli. Jag kunde bara tänka och titta på honom. Jag kunde inte göra något annat. När jag sedan närmade mig igen viskade jag några ord. Hans eld och flamma i ögonen stannade kvar men ett lugn spred sig. Nu kom han närmare, mycket, mycket närmare. Jag strök handen över hans mule. Han viftade med öronen. Han var lugn men hade en energi jag aldrig hade sett förut. Jag blev så tagen. Jag ringde Herman, Baronessan, James, Eddie & Ferdindad och till slut Marley. Jag frågade om de hade en svart häst med vita strumpor och en stjärna i pannan. Ingen förutom Marley sa att han hade en sådan häst. Jag ringde Johanna och berättade att jag fick förhinder men att jag tar kvällsjouren själv. Jag såg inte direkt fram emot det men jag var tvungen att göra något för att be om ursäkt. 
Jag väntade på Marley som kom med en hästtransport och efter mycket slit så stod den svarta hästen i transporten. Marley berättade att hästen kallades för Ash men hade inget rikigt namn. Även fast han var fyra år gammal.
 
Det gick några veckor och jag kunde inte släppa tanken på Ash. Till slut ringde Marley. Han berättade att han var tvungen att sälja Ash. Han hade inte råd att ha honom då han förstörde boxar och stängsel och han rymde väldigt lätt. Han frågade om jag var intresserad och han berättade att det var en Quarterhäst med fin stamtavla. Jag funderade på det i exakt 0 sekunder. Jag sa jag på direkten. Det skulle bli mitt projekt som jag skulle ta mycket energi och kärlek. Men det var något med Ash som jag inte kunde förklara. Och jag visste precis vad han skulle heta. Ashwhisper.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo